Skip links

TRAININGEN

Met plezier bewegen en sporten

Met plezier sporten en bewegen en jouw gezondheid staan bij ons centraal. Je sport niet alleen, maar met mede-sporters die op één vast moment hun eigen trainingsprogramma afwerken. Zo werk je toch samen, maar iedereen aan zijn eigen doel. Je sport onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten.

‘’Is dit wel iets voor mij?!’’

Sporten? ‘’Dat is echt niet voor mij weggelegd.’’ Jawel, wij stellen je gerust. Dat kan jij wel. Bij ons gaat het namelijk niet om wie het meeste gewicht kan tillen of wie het mooiste lichaam heeft. Wij vinden dat iedereen kan sporten.

Of je nu gaat wandelen of een marathon wil lopen. Sport en bewegen moet mogelijk zijn voor iedereen. Jouw doel staat centraal bij ons. Weet je nog niet direct of dit iets voor je is? Ontdek het tijdens een gratis proefles.

Probeer nu een GRATIS proefles

Bij ons is bewegen mogelijk voor iedereen!

Ongeacht je fysieke status, je leeftijd en noem maar op; bij ons is bewegen mogelijk voor iedereen. Sport samen in een groep, waarin iedereen aan zijn eigen doel werkt. Verbind met mede-sporters en volg je eigen trainingsprogramma op één vast moment.