Skip links

MASSAGES

Weg met die
klachten!

Ervaar je klachten bij het bewegen of in je spieren? Een stijve nek of rugklachten? Een massage kan je helpen de klachten te verminderen. Het heeft een positief effect op de ontspanning van je spieren en je fysieke gesteldheid. Ook dat hoort bij een lekker-in-je-vel-gevoel!

Massages in Roerdalen

In onze praktijken in Melick, Vlodrop, Posterholt en Herkenbosch kun je terecht voor een massage. In een massage van 30 of 45 minuten verlichten we jouw klachten. Geen klacht is bij ons te gek. We kijken samen wat nodig is om jouw klachten op een zorgvuldige manier te behandelen. Door de aanwezigheid van ervaren fysiotherapeuten kan er op elk moment een specialist ingeroepen worden. Dat mag je van ons verwachten.

Klaar voor ontspanning in je lijf?

Massage - 30 min.     € 25,00
Massage - 45 min.     € 37,50

Combineer je massage
met een van onze trainingen

Na een zware operatie weer eens een stevige wandeling maken? Of nog een keer op wintersport? Samen zoeken we naar een oplossing die bij jouw situatie past. Wij stippelen een trainingsprogramma voor je uit en begeleiden je bij het sporten en bewegen.

‘’Is dit wel iets voor mij?!’’

Sporten? ‘’Dat is echt niet voor mij weggelegd.’’ Jawel, wij stellen je gerust. Dat kan jij wel. Bij ons gaat het namelijk niet om wie het meeste gewicht kan tillen of wie het mooiste lichaam heeft. Wij vinden dat iedereen kan sporten.

Of je nu gaat wandelen of een marathon wil lopen. Sport en bewegen moet mogelijk zijn voor iedereen. Jouw doel staat centraal bij ons. Weet je nog niet direct of dit iets voor je is? Ontdek het tijdens een gratis proefles.

Probeer nu een GRATIS proefles